Bruidsnagels

6 april 2018

 

De Mooiste Nagels voor jouw Bruiloft.

Tijdens je bruiloft wil je er stunning uitzien. Man, jurk, locatie, bloemen, alles is tot in de puntjes geregeld. Je nagels lijken slechts een klein onderdeel van de hele dag, maar zijn toch wel een belangrijk detail. Ze komen heel wat keren op de foto.


Mooie Bruidsnagels.
Er zijn vele mogelijkheden voor mooie bruidsnagels. Je kan het simpel houden met bijvoorbeeld een french manicure, maar ook uitpakken met fantastische nailart. Om inspiratie op te doen hieronder 5 voorbeelden van de mooiste bruidsnagels.


1. French Manicure.
De French manicure is erg populair bij bruiden. Het is elegant en eenvoudig en geeft een klassieke uitstraling. Inmiddels zien we veel toevoegingen aan de klassieke French manicure. Het gebruik van (gekleurde) glitters op de witte rand maakt het geheel iets speelser. Er kunnen ook steentjes of nailart op de nagel gezet worden voor een origineel geheel.2. Something Old, Something Blue.
Vast wel eens iets over gehoord, Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue. Snel even de betekenis uitgelegd. Something Old, Something new staat voor het leven wat de bruid achter zich laat en wat ze samen met haar partner gaat beginnen. Something borrowed staat voor de vrienden en familie om het bruidspaar heen. Something Blue, staat voor trouw en zuiverheid.

Superleuk natuurlijk om dit te verwerken als detail van de bruidsnagels.


3. Kant en klaar
.
Op een romantische bruiloft kan kant bijna niet ontbreken. Voeg kant toe aan de bruidsnagels om het geheel af te maken.


4. Bloemen, bloemen en nog eens bloemen.
Laat je inspireren door het bruidsboeket. De kleur van het boeket kan de basis kleur van de bruidsnagels worden. Met onder andere waterdecals kunnen er eenvoudig bloemen aan de nagels worden toegevoegd.5. Nail art.
Door nail art toe te voegen aan de bruidsnagels krijgen ze een persoonlijke touch.

 

Kun je er geen genoeg van krijgen? Op onderstaande pagina vind je nog meer inspiratie!

Bruidsnagels